onsdag 19 november 2008

coopcoopicoop

Idag var jag Alice Alva och Axel på utflykt. Det kändes som ett TV-spel. Målet var punchrullar i sisjön.
Vi åkte till järntorget och tog 80bussen till radiomotet, det gick bra.
Sedan skulle vi hitta läge D. Det gick inte så bra. Vi frågade en tant men hon visste inte fast sedan kom hon fram till oss och sa att "nu har jag hittat det, det är där borta" så gick vi dit.
Där kunde vi ta antingen 84an eller 88an. vi fick vänta i tio minuter sedan tog vi 84an till hanverksvägen...gatan ja eller nåt.
Väl där så kunde vi inte hitta coop. Så vi gick in på hemköp och tänkte fråhga men det var ju lite elakt mot dem och vi älskar ju hemköp så vi gick in på apoteket och frågade.
hon där visste, runt hörnet på motsatta sidan av huset som Jula elller hur man ska säga.
Vi blev lurade av arkens zoo skylt och några konstiga fönster men sedan hittade vi coop-skylten. men ja där fanns ingen dörr så vi fick gå runt men där fanns inte heller någon dörr... så vi gick runt ett till hörn och dör fanns dörren! WOO
Där inne var det varmt och skönt, men vi hittade inte punchrullarna.
Vi var smarta och gick mot maten och där DÄR vet ni!
Där stog en jättetrevlig tant som gav oss en punchrulle och gott kaffe, hon trodde inte på oss när vi sa att vi kom ända inne från stan, men när vi hade övertygat henne fick vi massor av punchrulllar och vi stog och pratade med henne jättelänge, det var übertrevligt!
Det slutade med att vi köpte snabbkaffe att ha i skolan och dricka på rasterna, flott värre!

Inga kommentarer: