måndag 5 januari 2009

090105

JAG ÄLSKAR KARL-JOHAN,
PÅ ALLVAR JAG ÄR KÄR I HONOM
___________________________



Haft en fin helg (fast jag insåg inte riktigt att det var helg, har totalt tappat tidsuppfattningen). Jag sov till fyra i lördags, då Alva ringde och väckte mig. Hon kom över och vi åt lasange och sedan gick vi till Alice. Alva öppnade sitt paket (ALVASALVA) och sedan kom Sofia. Vi åt pasta

som var god och sprang iväg till Hemköp. Där köpte vi godis för hundra riksdaler (GALET). Utanför hemköp ringde vi Axel och han skulle med till Sofia så vi gick och hämtade honom. Vi promenerade upp till Nordosten och umgicks hemma hos Sofia. Åt pasta och köttbullar, godis och tittade på MTV. Vid tolv gick vi till Alva. Lyssnade på bra musik, satt och pratade och sov en liten stund. Sedan gjorde vi oss i ordning och så kom Emilia och vi vandrade ner till stan för att hitta ett café att fika på. Det gick inte så bra, men tillslut landade vi på Kosmos. Det var mysigt.



OBS OBS! Jag vet inte varför jag skrev det här, eftersom alla som läser det här VAR MED. Jag antar att jag bara vill bekräfta att jag faktiskt har ett liv efter en heldag med Super Mario och Arcade Fire.



Jag tror jag failar mitt 2008-inlägg. Det var inte intressant och nu är det förfan den femte januari. Eller? kanske inte.

äsch

2 kommentarer:

olle sa...

Ditt 2008-inlägg var inte så fail. rätt trevligt dock.

Ella sa...

höhö. tack